Online cursus fotografie voor gevorderden

Ook zo enthousiast over fotografie? Maar ben je nog niet tevreden met de foto’s die je maakt? Of heb je een beetje extra uitdaging nodig, om je fotografie naar een hoger plan te tillen, wellicht zelfs professioneel? Volg dan onze persoonlijke, online cursus fotografie voor gevorderden. Onze cursus is uitgebreid en kenmerkt zich door persoonlijke begeleiding. Hierdoor gaan we dieper in op de stof dan de meeste (online) cursussen, maar vooral op jóuw foto’s.

Wat leer je?

In de online cursus ‘Fotografie voor gevorderden’ leer je de puntjes op de i zetten wanneer het op het maken van een goede foto aankomt. Je hebt al enige kennis van fotografie en je camera. Zo weet je hoe je een goede compositie maakt, en kun je bij voorkeur de belichtingsinstellingen handmatig maken.  In de cursus worden besproken:

  • De belichtingsmeter van je camera
  • Kleuren
  • Je eigen stijl. In deze module maak je een begin met je eigen portfolio.

.Lees hier meer over de modules.

Online cursus Fotografie voor Gevorderden is een persoonlijke cursus

De online fotografie cursus ‘Fotografie voor gevorderden’ van Lensleven.nl bestaat uit 3 modules, de laatste 3 modules van de uitgebreide cursus. In totaal zijn er 9 opdrachten waarin je de stof oefent, en daarnaast wordt iedere module afgesloten met een eindopdracht. In totaal lever je dus tenminste 12 foto’s in. Bovendien maken we in de laatste module een begin met een mooi portfolio.
Op elke foto krijg je uitgebreide persoonlijke feedback. Bovendien heb je altijd de mogelijkheid om de opdracht nog eens te doen, en een nieuwe foto op te sturen. Zo weet je altijd zeker dat je het onderdeel helemaal onder de knie hebt.

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

low key fotografie, black foto, blackphoto, online cursus fotografie, gratis fotografie cursus

Samengevat krijg je in de online cursus Introductie in Digitale Fotografie:

  • 3 uitgebreide modules, die je kunt bewaren
  • 9 opdrachten en 3 eindopdrachten, in totaal dus 12 oefeningen waar je feedback op krijgt
  • Feedback ontvang je altijd binnen 3 werkdagen. Zo kun je snel verder!
  • Je mag zo lang over de cursus doen als je wil, maar om je motivatie te behouden raden we je aan de cursus binnen 3 maanden af te ronden
  • Past een opdracht niet bij je? Samen kijken we of we deze anders in kunnen vullen
  • Je kunt onze fotografiecursus voor gevorderden volgen op elk device. De modules zijn downloadbaar, dus je kunt ze overal lezen.