Kerst: doe een online cursus fotografie cadeau! 19 & 20 december 50% korting op alle cursussen

Het is bijna kerst! Wie weet ben je op zoek naar een cadeau voor een fotografie liefhebber. Een cadeau waar hij of zij iets aan heeft, dat ook persoonlijk is. Doe hem of haar dan een leuke online fotografie cursus van Lensleven cadeau!

We bieden vier verschillende cursussen aan, die allemaal vanuit huis te volgen zijn. Elke cursus bestaat uit verschillende modules, die weer uit opdrachten bestaan. Immers, al doende leert men! Op elke opdracht krijg je vervolgens persoonlijke feedback, daarin onderscheiden wij ons van anderen. Kijk nu welke online fotografie cursus het beste bij jou past, of doe een fotografie cursus cadeau!

Laat in het opmerkingen vak van je bestelling weten dat het om een cadeau gaat, en ontvang een cadeaubon in je mail.

low key fotografie, black foto, blackphoto, online cursus fotografie, gratis fotografie cursus

Uitgebreide persoonlijke online fotografie cursus

Onze uitgebreide ‘Persoonlijke Fotografie Cursus‘ is – uiteraard – het meest uitgebreid en bestaat uit 10 modules. Na het volgen van onze cursus ben je niet meer afhankelijk van de automatische stand en weet je wat de verschillende knoppen op je camera doen, en hoe je ze in kunt zetten om nog betere foto’s te maken. Je weet hoe je een mooie compositie maakt en hoe je kleuren kunt gebruiken. En uiteraard zijn je foto’s vanaf nu haarscherp! Wij geloven dat het de fotograaf is die mooie foto’s maakt, niet de apparatuur. Je kunt de cursus dan ook volgen met iedere camera, en is ook interessant voor fotografen die hun eerste camera nog moeten aanschaffen. Ook met je smartphone kun je mooie foto’s maken, zeker na het volgen van onze online fotografie cursus.

Introductie in Digitale Fotografie

Onze online basiscursus fotografie ‘Introductie in Digitale Fotografie‘ bestaat uit de eerste 3 modules van de uitgebreide cursus. Hier leer je de basis van fotografie zonder al te veel op ingewikkelde technieken in te gaan. Je leert een mooie compositie te maken, je komt te weten wat brandpuntsafstand nu precies is en hoe het je foto beïnvloedt en je leert scherpstellen op een stilstaand of bewegend onderwerp. Hiermee kun je je foto’s direct beter maken, en het niveau van een ‘kiekje’ doen ontstijgen.

cursussen, online cursus fotografie

Online fotografie cursus ‘de Belichtingsdriehoek’

Onze cursus ‘de Belichtingsdriehoek‘ helpt je meer van je camera – en van fotografie – te begrijpen. Na het volgen van deze cursus kun je meer invloed op je foto uitoefenen. Je bent niet meer afhankelijk van de automatische stand en weet precies hoe de sluitertijd, het diafragma en ISO je foto beïnvloeden. Dankzij de oefeningen met persoonlijke feedback heb je de handmatige stand na deze cursus helemaal onder de knie.

Verdieping: Cursus voor Gevorderden

De online fotografie cursus voor gevorderden zet de puntjes op de i. Dit zijn de laatste drie modules van onze uitgebreide cursus, en we gaan ons hier richten op jouw stijl voor de toekomst. In deze cursus leer je je foto verfijnen en zet je de laatste stap om jezelf geen beginner meer te (hoeven) noemen. Je leert hoe de belichtingsmeter van je camera werkt en hoe je die kunt gebruiken voor betere foto’s, je leert alles over kleuren (en ook zwart-wit fotografie) en we gaan kijken naar jouw eigen stijl. De foto’s die je maakt vormen het begin van een mooi portfolio.

online fotografie cursus, fotografie cursus, online cursus, cursus, cursussen, leren fotograferen

Een online fotografie cursus bij Lensleven.nl is heel persoonlijk

Op elke foto die je maakt voor de cursus krijg je van ons persoonlijke en zeer uitgebreide feedback. Geen goed of fout, maar we analyseren je foto, kijken wat er goed aan is en wat eventueel beter kan. Iedere module bestaat uit een aantal opdrachten, meestal 3, en een eindopdracht. Je krijgt per module dus op tenminste 4 foto’s persoonlijke feedback. Bovendien bestaan sommige opdrachten uit meerdere foto’s. Wil je de opdracht nog eens over doen, of twijfel je over een foto? Dan kun je die ook aan ons voorleggen. Samen kijken we er dan naar. Zo worden je foto’s steeds beter!

Wil je de cursus cadeau doen? Geef dat dan even aan in het opmerkingen vak van je bestelling. Zo hebben we de juiste naam van de cursist, maar sturen we de factuur niet naar je vader. Wel zo leuk toch? Fijne vaderdag!