Volg nu onze gratis cursus low key fotografie

Op Lensleven.nl vind je een fijne selectie aan online fotografie cursussen. Daar is nu een nieuwe aan toegevoegd, en het goede nieuws: die is gratis! Lees hier alles over onze gratis cursus low key fotografie.

Ook zo lekker bezig met fotografie, maar heb je nog niet het idee dat je je camera helemaal onder de knie hebt? Soms vallen de uiteindelijke resultaten nog steeds tegen. Dat komt niet door een gebrek aan talent, of doordat je camera niet goed genoeg is! Het is een kwestie van oefenen, en van goede basiskennis. Daarvoor hebben we bij Lensleven hele fijne cursussen ontwikkeld. Zoals onze nieuwe, gratis cursus low key fotografie.

Leren door te doen, met begeleiding

Fotografie is als een spier: die wordt sterker door te trainen. Je leert vooral beter fotograferen door het veel te doen. Maar, het is daarbij natuurlijk wel belangrijk dat je op de juiste weg zit. Je basiskennis moet goed zijn, anders zul je maar moeilijk verder komen. Daar hebben we verschillende cursussen voor ontwikkeld, die samenkomen in onze ‘uitgebreide persoonlijke cursus’. Bij al onze cursussen krijg je persoonlijke begeleiding. Want dat ‘veel doen’ is wel leuk, maar hoe weet je nu of je foto goed is? En hoe die eventueel beter had gekund? Daarvoor krijg je bij ons feedback op iedere foto. Elke module bestaat uit tenminste 3 opdrachten, waar je vaak een aantal foto’s voor instuurt. Lekker veel feedback en begeleiding dus!

Welke cursussen zijn er?

Onze uitgebreide cursus bestaat uit 10 modules, in totaal meer dan 100 pagina’s aan informatie. Je kunt de cursus volgen als complete beginner, maar ook als je al wat kennis hebt steek je er zeker iets van op. Door de uitgebreide cursus te volgen begin je bij het begin, en wordt je stap voor stap beter. Met hulp van je begeleider.
Wil je eerst een kortere cursus volgen, dan kun je denken aan ‘Introductie in digitale fotografie’. Deze cursus bestaat uit de eerste 3 modules van de uitgebreide cursus, en vormt een fijne basis. Ook voor mensen die nog geen camera hebben aangeschaft, maar betere telefoonfoto’s willen maken.
Wil je meer controle over je foto’s door de instellingen zelf te maken, en te begrijpen hoe de belichtingsinstellingen je foto beïnvloeden? Volg dan de cursus ‘de Belichtingsdriehoek‘. Dit zijn de volgende 4 modules uit de uitgebreide cursus.
Ben je al lekker op pad, kun je zelf instellingen maken maar is er ruimte voor verbetering? Dan is de cursus voor gevorderden voor jou! Kun je meteen een begin maken met je eigen portfolio!

Gratis cursus low key fotografie

Onze cursussen zijn enorm zacht geprijsd, zeker wanneer je bedenkt dat je uitgebreide persoonlijke begeleiding krijgt. Maar het kan nog beter! We hebben namelijk een korte, gratis cursus voor jullie gemaakt! De cursus ‘low key fotografie’ vind je hier! Er zitten in deze cursus twee opdrachten. Wil je feedback op je foto’s? Schrijf je dan in voor één van de andere cursussen, en we geven feedback op je low key foto’s als bonus!

[smartslider3 slider=”4″]