Uitgebreide online fotografie cursus

Ook zo enthousiast over fotografie? Maar haal je er nog niet alles uit, doordat je bijvoorbeeld alleen nog maar op de automatische stand fotografeert? Volg dan onze persoonlijke, online fotografie cursus voor beginnende fotografen. Onze cursus is uitgebreid en kenmerkt zich door persoonlijke begeleiding. Hierdoor gaan we dieper in op de stof dan de meeste (online) cursussen, maar vooral op jóuw foto’s.

Onze uitgebreide online fotografie cursus is scherp geprijst, zeker wanneer je uitgaat van onze persoonlijke begeleiding!

Na het volgen van onze uitgebreide cursus ben je nooit meer afhankelijk van de automatische stand van je camera. We proberen met onze cursus meer de diepte in te gaan dan de meeste online fotografie cursussen. Geen keurslijf, maar goede, deskundige begeleiding. Nog steeds in je eigen tijd.
Schrijf je dus snel in en leer alle beginselen van fotografie.

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

low key fotografie, black foto, blackphoto, online cursus fotografie, gratis fotografie cursus

Online fotografie cursus: nooit meer afhankelijk van de automatische stand

Na het volgen van onze cursus weet je wat de verschillende knoppen op je camera doen, en hoe je ze in kunt zetten om nog betere foto’s te maken. Je weet hoe je een mooie compositie maakt en hoe je kleuren kunt gebruiken. En uiteraard zijn je foto’s vanaf nu haarscherp!  Aan het einde van de cursus gaan we werken aan je eigen stijl en maken we samen een begin met een mooi portfolio. Je mag zo lang over de cursus doen als je zelf wilt, maar we raden je aan om het binnen een half jaar te proberen. Zo zakt je opgedane kennis niet weg, en verlies je geen motivatie. Fotografie is als een spier, die beter wordt als je traint!

39 opdrachten met persoonlijke feedback

Onze cursus volgt 10 vaste modules, maar kenmerkt zich vooral door een persoonlijke aanpak. Aan het begin stuur je een selectie van foto’s in, om je niveau te bepalen en om aan te geven waar jij moeite mee hebt. Elke module bestaat uit enkele opdrachten waarvoor je foto’s instuurt, en iedere module sluit af met een eindopdracht. In totaal lever je 39 opdrachten in, waarbij sommigen uit meerdere foto’s bestaan. Op iedere foto krijg je deskundige persoonlijke en zeer uitgebreide feedback.  Tussendoor mag je ook foto’s insturen, als je tegen problemen aanloopt of even wil overleggen. Je krijgt de gelegenheid tot vragen stellen en als je wil mag je een opdracht nog eens indienen. Zo weet je zeker dat je elk onderdeel volledig onder de knie hebt. Je hebt dus eigenlijk een privé instructeur, waar je al je vragen aan kunt voorleggen en die de tijd voor je neemt. Een zeer persoonlijke aanpak dus!

Samengevat krijg je bij de online fotografie cursus van Lensleven.nl dus:

  • 10 uitgebreide modules
  • 29 opdrachten en 10 eindopdrachten, in totaal dus 39 opdrachten met persoonlijke feedback
  • Ruim 100 pagina’s aan uitleg en voorbeelden, in PDF formaat
  • Feedback ontvang je altijd binnen 3 werkdagen. Zo kun je snel verder!
  • Je mag zo lang over de cursus doen als je wil, maar om je motivatie te behouden raden we je aan de cursus binnen 6 maanden af te ronden
  • Past een opdracht niet bij je? Samen kijken we of we deze anders in kunnen vullen

Wacht niet langer en schrijf je vandaag nog in!